Samen Fluiten voor de Vrijheid!

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 12:04

SAMEN Fluiten voor de Vrijheid!

aanstaande zondag 6 november om 12 uur zie ik jullie allemaal op de Dam in Amsterdam. Er komen in ieder geval super veel mensen! Dat is nu al een feit.

Bij wie moet ik gaan staan?

Bij de mensen die pal achter de Joden staan en die denken dat David Icke een Holocaust ontkenner is, doordat ze de krantenkoppen in de media geloven en hem niet zelf bellen?
Ik ken de man ook niet, maar vertrouw erop dat mijn oren kunnen horen en mijn ogen kunnen zien of deze man te vertrouwen is. Bovendien heeft Morry (Mordechaï) ❌ Krispijn een gesprek met David Icke gehad waarin hij David op de man af vraagt hoe hij over de holocaust denkt. Mordechaï is zelf Jood, dus waarom zou hij vanuit zijn rol als organisator van Samen Voor Nederland iemand binnenhalen die tegen zijn eigen volk is of de gruwelijkheden uit de WO2 ontkent?

Of bij de mensen die tegen inmenging zijn van het WEF (blijkt steeds en steeds meer, zie bericht van gisteren over dat Kaag wil dat banken transacties boven de 100 euro gaan monitoren, ze is niet lekker), voor de Vrijheid van Meningsuiting zijn, vóór überhaupt van Vrijheid van uiting van geloof (dus zéker ook de Joden, want die zijn ook onder ons, ik ken er intussen een aantal), gender of wat dan ook, voor een open en transparante politiek, tegen Rutte en zijn huidige kabinet, maar vóór een nieuwe samenleving waarin iedereen veilig, vrij en gemoedelijk naast elkaar kan leven.

Ik ga daar met iedereen staan, tussenin, SAMEN. CIDI fluit maar naar ons of David Icke; ik ben super nieuwsgierig naar jullie en ik kom zeker met jullie kennismaken, want al die boeken die ik heb gelezen over de concentratiekampen zijn me niet in de koude kleren gaan zitten.
Dus ik kom praten, want wat me het meest heeft geïntrigeerd van de Holocaust: hoe heeft het zover kunnen komen, stapje voor stapje, waarvan de omstanders steeds dachten: "Ach, zo'n vaart zal het wel niet lopen. Maakt toch niet uit dat de Joden hun winkels moeten sluiten?"....ik heb er van geleerd dat mensen dus wel degelijk te besturen zijn, dat zie je maar aan de coronacrisis, maar ook nu met de boeren, de bakkers of .....de grootste massa denkt nu: "Ach, zo'n vaart zal het wel niet lopen, dat de boeren hun land moeten verkopen, ze vinden vast wel werk. Dat de bakkers hun deuren moeten sluiten, ja vast beter voor het Klimaat....." En iedereen laat het toe (ps. gaat alleen om de indoctrinatie van een heel volk!). Tot er helemaal niets van Nederland over is. Ik kom bij jullie staan voor hetzelfde doel VRIJHEID.... misschien wel met oordoppen in.....

Tot zondag,

Dilys 1 november 2022
#CIDI #Fluiten #Dam

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.