Wat vindt u van Gouddenker?

Reactie plaatsen

Reacties

Linda Mulderij, onafhankelijk cliëntondersteuner Stichting Welzijnswerk Hoogeveen.
17 dagen geleden

Dilys heeft bij SWW Hoogeveen ondersteuning geboden bij het opzetten van de vakgroep gespecialiseerde onafhankelijke cliëntondersteuning. Hierin heeft zij de lijnen voor het opbouwen van de vakgroep goed en gestructureerd uit kunnen zetten (op micro-, meso- en macroniveau), zodat er een goede visie neergezet kon worden. Zij heeft daarbij de teamleden ondersteuning, advies en begeleiding geboden. Ik heb Dilys ervaren als een enthousiaste, spontane en eerlijke adviseur, die snel kan schakelen en zich niet snel van de wijs laat brengen. Ze denkt niet in problemen, maar in oplossingen en ze laat mensen ontdekken waar hun kwaliteiten liggen. Het kenmerkt Dilys dat ze een ieder in zijn/haar kracht kan laten staan. Ze is een echte aanwinst als adviseur!

Johan Bosman, directeur/bestuurder Stichting Welzijnswerk Hoogeveen
2 maanden geleden

Bij de SWW heeft Dilys ondersteuning geboden bij de opbouw van het team gespecialiseerde onafhankelijke cliëntondersteuners. Hierin heeft ze, naast het oppakken van individuele casuïstiek, teamleden begeleid en ondersteund. Ook heeft ze een grote nadrukkelijke rol gespeeld bij visieontwikkeling voor de gespecialiseerde onafhankelijke cliëntondersteuning bij de SWW. Met veel enthousiasme heeft ze het team een grote stap verder gebracht en haar interventies hebben er mede toe geleid dat er een goed team staat. Dit heeft er voor gezorgd dat de SWW het vertrouwen heeft dat de taak van de gespecialiseerde onafhankelijke cliëntondersteuning bij de SWW op een goede manier wordt ingevuld in de toekomst.

Gert Jan Logtenberg, Hoofd zorg, kwaliteit en ontwikkeling PGVZ
6 maanden geleden

Dilys heeft ons ondersteund in het proces om de driehoek client- verwant- begeleider sterker/effectiever te maken. In dit proces Dilys leren kennen als een energieke begeleider van een ingewikkeld proces, waarin verschillende belangen een rol spelen. Dilys handelen kenmerkt zich door het vinden van een goed venwicht tussen daadkrachtig reageren op ingewikkelde zaken en ruim aandacht te geven aan de diverse 'groeps- specifieke- zaken'. Dilys probeert helder richting te geven en samenwerkingsverbanden tot stand te brengen om zo met elkaar gestelde doelen te bereiken.

Madelon de Ruiter
2 jaar geleden

We hebben een aantal maanden samengewerkt bij een gemeente. Daar raakte ik enorm geïnspireerd door jouw manier van werken; het echt contact leggen met mensen, iemand leren kennen en het vinden van talent. Doordat je anderen bewust maakte van hun eigen kracht, konden zij op zichzelf gaan bouwen. Daarnaast ben je een lekker nuchter persoon: no nonsense. Neemt niet weg dat ook ik vind dat je moeiteloos 'out of the box' denkt (en werkt!). Heel veel succes met het verdere gouddenken. Dit past perfect bij je!

Linda Tuinman, de Kern Maatschappelijk Werk
2 jaar geleden

In de keren dat we elkaar in het werk tegengekomen zijn heb ik inderdaad gemerkt dat je schijnbaar moeiteloos buiten de kaders of bestaande wegen denkt, makkelijk nieuwe verbindingen legt en houdt van spijkers met koppen slaan. Mooie gevonden 'gouddenker'! Heel veel succes Dilys!