Wat vindt u van de Gouddenker?

Reactie plaatsen

Reacties

Gert Jan Logtenberg, Hoofd zorg, kwaliteit en ontwikkeling PGVZ
4 maanden geleden

Dilys heeft ons ondersteund in het proces om de driehoek client- verwant- begeleider sterker/effectiever te maken. In dit proces Dilys leren kennen als een energieke begeleider van een ingewikkeld proces, waarin verschillende belangen een rol spelen. Dilys handelen kenmerkt zich door het vinden van een goed venwicht tussen daadkrachtig reageren op ingewikkelde zaken en ruim aandacht te geven aan de diverse 'groeps- specifieke- zaken'. Dilys probeert helder richting te geven en samenwerkingsverbanden tot stand te brengen om zo met elkaar gestelde doelen te bereiken.

Madelon de Ruiter
2 jaar geleden

We hebben een aantal maanden samengewerkt bij een gemeente. Daar raakte ik enorm geïnspireerd door jouw manier van werken; het echt contact leggen met mensen, iemand leren kennen en het vinden van talent. Doordat je anderen bewust maakte van hun eigen kracht, konden zij op zichzelf gaan bouwen. Daarnaast ben je een lekker nuchter persoon: no nonsense. Neemt niet weg dat ook ik vind dat je moeiteloos 'out of the box' denkt (en werkt!). Heel veel succes met het verdere gouddenken. Dit past perfect bij je!

Linda Tuinman, de Kern Maatschappelijk Werk
2 jaar geleden

In de keren dat we elkaar in het werk tegengekomen zijn heb ik inderdaad gemerkt dat je schijnbaar moeiteloos buiten de kaders of bestaande wegen denkt, makkelijk nieuwe verbindingen legt en houdt van spijkers met koppen slaan. Mooie gevonden 'gouddenker'! Heel veel succes Dilys!