Info voor particulieren

Voor wie?

U bent een ondernemend persoon en houdt van dingen aanpakken. Soms loopt u toch op persoonlijk gebied tegen wat zaken aan die u er van weerhouden de dingen te doen zoals u ze wilt. Dit kan zich afspelen op het gebied van relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling. Of u hebt de meest briljante ideeën, koestert bepaalde verlangens, maar durft u de stap niet te nemen om ze daadwerkelijk uit te gaan voeren. Schakel dan mij als Gouddenker in.

Ik kan het volgende voor u betekenen:

 • met u werken aan uw persoonlijke ontwikkeling
 • een duwtje in de rug zijn voor de dingen die u niet alleen durft
 • stappen zetten richting het realiseren van uw verlangens en ideeën

Werkwijze:

Ik werk zo snel en efficiënt mogelijk als kan. Ik ben er van overtuigd dat mensen alles zelf kunnen, alleen soms even moeten merken hoè ze dat ook alweer kunnen doen; ik ben enkel de katalysator. 

Eerst zal ik gaan verduidelijken wat uw vraag is: de basis moet duidelijk zijn, want dat is het fundament waarop het plan tot verandering wordt gebouwd.  Tijdens de verduidelijking zorg ik ervoor dat u erachter komt hoe u in elkaar steekt, waarom u doet zoals u doet. Dit zou, zoals een collega van mij zegt, kunnen betekenen dat u even diep door het stof moet, om vervolgens weer te floreren. Ik maak het obstakel samen met u tot een hapklare portie, zodat er vervolgens een plan gemaakt kan worden. Want alles is mooi te bedenken, pas wanneer je oefent gaat het tot je eigenheid behoren. 

Waar? 

Coachen doe ik op de plek waar u het wilt; ik kom naar u toe. Dat kan bij u thuis, of ergens waar u zich thuis voelt. Het mooiste zou zijn wanneer we kunnen gaan wandelen tijdens een deel van het gesprek. Naar mijn idee is het dan makkelijker om de obstakels in uw leven te lijf te gaan, want u wordt letterlijk fris in uw hoofd vanwege de beweging. 

Wat krijgt u?

 • U voelt zich meer de baas over uzelf en uw leven
 • U weet hoe u hetgeen zou kunnen bereiken wat u wilt
 • U heeft handvatten gekregen om in de toekomst dergelijke zaken aan te pakken

Tarieven: 

U kunt ervoor kiezen per uur te betalen of een pakket af te nemen. Per uur afrekenen betekent dat u volledig grip hebt op uw uitgaven en kunt stoppen wanneer u wilt. Neemt u een pakket af, dan kunt u rustig de tijd nemen om aan de slag te gaan en heeft u zekerheid over de maximale uitgaven. Over de inhoud van een pakket valt vooraf te overleggen.

 • Gratis intake van 20 minuten (telefonisch of face to face in overleg).
 • Per uur: 85 euro (inclusief BTW), daarbij komen eventuele reiskosten à 0,19 euro p/km (de reistijd hoeft u niet te betalen).
 • Voorbeeld pakket: Goud 5: dit houdt in dat u 5 gesprekken hebt van in ieder geval een uur (inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km). Dit alles voor de pakketprijs van 400 euro inclusief BTW.

Vergoeding:

 • In sommige gevallen loont het met uw werkgever te overleggen om te kijken of deze de kosten kan vergoeden. Dit zou mogelijk kunnen zijn als uw vraag een werk gerelateerd obstakel is.
 • U kunt soms de kosten ook opvoeren bij de Belastingdienst als investering in persoonlijke ontwikkeling, studiekosten en andere scholingsuitgaven.  
 • Het is (nog) niet mogelijk om de kosten van deze coaching te declareren bij uw zorgverzekeraar.